søndag 29. august 2010

Fargerik lunsj

Når jeg en sjelden gang gjør en supergod handel føles det beskjemmende godt! :o) Denne minikjølevesken fant jeg på en Ark bokhandel for 10 kroner.


Kjølevesklen passer fantastisk til å frakte med seg lunsj som ikke liker å bli svett. Jeg går på en diett som gjør det litt vanskelig å kjøpe mat ute, eller å være gjest for den saks skyld! 

Jeg har ofte med meg mat i veska. Nå blir det lettere å ha med seg salater, middagsrester o.l. Jeg legger et kjøleelement nedi vesken, som nesten dekker hele bunnen (så liten er den). Så holder maten seg kjølig og appetittelig i mange timer. 

PS....
Føler for å oppgradere kvaliteten på bildene jeg legger ut... Bør kanskje legge bort kompaktkameraet og i stedet bruke speilrefleksen... Andre tips? 

fredag 20. august 2010

Babuska-mani og konkurranse

Babuskafeberen har forlengst flydd ut av undergrunns-interiør-verdenen! Her er noen av produktene min lille, kjære fikk sin mor til å kjøpe på Søstrene Grene.


Litt større utvalg var det på bryggen i Bergen. En av bodene der satset stort på Babuska dokker. Den turkise som ligger over hodene til sine medsøstre fikk bli med hjem.


Ellers vil jeg tipse om konkurranse interiørbutikken Zanz på Lillestrøm. Dette er absolutt en av mine favoritt butikker! En helt egen stemning i butikken!  Det er alltid noe nytt å se på, ny inspirasjon å få. De følger godt med på trendene og har noe å tilby for flere stiltyper.


Du kan vinne varer for opptil 2000 kr. En Tolix stol hadde f.eks ikke vært å forrakte. Trekning 31. august. Tvi tvi! :-)

torsdag 12. august 2010

Sunt nam, nam... Herlig!

I går måtte nysgjerrigheten mettes! Jeg har notert meg at det har dukket opp mange eksklusive sjokoladeprodukter på markedet. Mye innunder trenden superfood og rawfood. Syns prisene har vært stive og har tenkt at sjokolade er da sjokolade....



... Men det er forskjell på sjokolade! Da tenker jeg først og fremst på smaken. Denne sjokoladen fra Mulu Raw Chocolate smakte supert. Kjenner at denne ikke er bearbeidet og tilsatt alt mulig tullball. Muligens er den da også sunnere?

Gode, ekte råvarer trenger ikke sminkes med e-stoffer for å smake godt. Denne er ikke søtet med sukker, men agavenektar. Vet ikke så mye om dette søtningsmiddelet, men tror det har lav GI og dermed ikke belaster blodsukkeret like mye som sukker. Stemmer det?

Til tross for at 68 gram Mulu sjokolade kostet 59 kroner kan den absolutt anbefales! :-)

mandag 9. august 2010

Livstegn

Denne bloggen brukes som avgangsbase med destinasjon gullskattene av noen blogger der ute i verdensveven. Først og fremst det. Men nå er det likevel på tide å gi livstegn fra seg ;-)

Jeg sier hei med et glimt av min nye Eames stol og egenprodusert foto på lerret. 



Ensomhet

Hun er pakket inn i en tung og lodden følelse av å ikke passe inn. Det er nesten surrealistisk hvor lite livet hennes har blitt. 

Det føles fremmed. 

Hun som var initiativtaker og samlingspunkt i oppveksten og tenårene.  Hun ønsket å være spesiell, og drømte om å skape seg et godt liv. Leve ut sine idealer.  Et liv fylt av gode vennskap, ærlighet, besøk, liv og røre.   

Nå er hun spesiell, men ønsker gjerne å være normal. 

De gode vennene ble en drøm. Livet har bydd på utfordringer. Faktorer hun har erfart gjør det lett å miste vennskap og vanskelig å bygge nye. 

Hun føler hun ikke har noe å tilby, men vet at det ikke er sant. Men det hun tilbyr er ikke ensidig muntert, ufarlig og urforpliktende. Svakehet må ha en fasade ellers var hun ikke velkommen. Ærlighet sto ikke på menyen. 

Skuffelsene har satt spor. 

Det er vanskelig å være seg selv og det har blitt lett å trekke seg unna. 

Livets skole har forandret henne.