onsdag 27. juli 2011

Hverdagen nærmer seg

Som de fleste formidler ble også jeg helt satt ut av terroraksjonene 22. juli. Med sjokk og vantro har jeg fulgt nyhetsoppdateringene tett. Spesielt hjerteskjærende har det vært å høre ungdommens skildringer av hvordan de ble jaget på Utøya som fritt vilt. Det er umulig for meg å fatte at noen kan være så skakkjørt og samtidig være så samlet, som en tross alt må være - for å gjennomføre slike avskyelige handlinger.

Det har vært noen rare og triste dager hjemme...


Etter hvert følte vi for å ta en tur til Oslo. Det var også en rar stemning der, men samtidig en fin og verdig stemning. Det er godt å se medmenneskelighet og varme. Godt at vi kan vise at vi står sterkt sammen for å verne om helt andre verdier enn gjerningsmannens. 


Blomster over alt i Oslo-sentrum....

Tenker mye på de som har blitt traumatisert og de som har opplevd tap. Håper at de får all mulig hjelp og støtte av både hjelpeapparat og av menneskene rundt.


søndag 10. juli 2011

Lørdagsgodis

Lillesnupp i huset får lørdagsgodis uten kunstige farger og aromaer. Det finnes mange gode alternativer på sjokoladefronten, verre er det med gelefigurer. Men etter at jeg kom over iherb har disse vært favoritter i huset.


YUMMY EARTH




TASTY BRAND




Begge alternativene er basert på ekte juice og innholder c-vitaminer. En liten pose gir dagsbehovet! Grei deal når en først flørter med det søte! :-)