mandag 22. november 2010

YES, usminket snop!

Gojibær med sjokoladetrekk fra Soyou kan jeg absolutt anbefale! Veldig god på smak! Produktet inneholder dessverre sukker, men det er ikke bare tomme kalorier ettersom gojibær er veldig næringsrikt.Disse er organiske og dermed ikke sminket med mange e-stoffer! Inneholder ikke melk. Eneste som er synd er at det er et dyrt produkt... En drøy hundrelapp for en pose. Men når en hverken røyker eller drikker går det an å skeie ut med ekslusivt snop en gang i blant :-)

4 kommentarer:

 1. Spennende! Det skal prøves.

  Jeg har forresten en liten give away, som kanskje kan gjøre hverdagen litt mer leken? Se her: http://www.lekenhverdag.com/2010/11/give-away-med-tre-vinnere.html

  SvarSlett
 2. Hei Ella ;) Skoleplansjer: Kjøpte denne og en oktoberplansje i sommer fra et svens nettsted jeg ikke lenger husker hva het. Hvis man nettsøker og leter finner man det ene og andre ;). De kostet skjorta vel og merke. PS. Frakt koster også skjorta. Dobbeltskjorte med andre ord.

  SvarSlett
 3. Hei Ella!
  Jeg bruke platevatt/dukvatt når jeg syr løpere og små brikker. Denne vatten er litt tykk og brikken blir stødig og holder fasongen fint.Det er nok denne vatten du har kjøpt. Men hvis du ønsker en tynnere duk som kan henge litt ned over bordkanten er det bedre å bruke en tynnere vatt. Jeg kjøper tynn dukvatt hos Northern quilts, men du kan også bruke volumvliselin eller bare et lag med flanell. Uansett hva du velger av den tynne vatten kan du quilte sammen lagene eller vrangsy om du vil.
  Håper dette var til hjelp :)

  Klem
  Rannveig

  SvarSlett
 4. sv: Uten egg også, da ja blir det raskt begreset hva man får til av bakst. Men tåler du nøtter og dadler/tørket frukt kommer du langt! :-) Kjøper på iHerb.com, fra Navitas Naturals. Palm sugar.

  SvarSlett