mandag 29. august 2011

Barer uten allergener

Det er så lurt å ha en bar i veska hvis turen ble lengre enn du trodde, eller hvis tilgangen på "god" mat er dårlig... Men det er ikke like mye å legge i veska dersom få allergener er et krav! De fleste har minst en av følgende ingredienser: Nøtter, soya, melk, egg...

Disse er fri for de vanligste allergene:


Glenny's, Brown Rice Marshmallow Treats

Denne er basert på naturris og marshmallows-sirup. Smaker en anelse sjokolade da den innholder litt kakao. Er "lett" for fordøyelsen. Den er fri for melk, gluten og egg. Det kan finnes spor av soya og nøtter. Smaker godt! 

NuGo Nutrition, Dark Chocolate Crunch

Denne er basert på ris og sjokolade. Er fri for soya, gluten, melk og egg. Hvis du er veldig følsom for nøtter bør du være obs, da nøtter blir håndtert i samme produksjonslokaler. Den innholder 9 gram protein. Er seig og litt tyngre for fordøyelsen, men smaker godt! Metter bra. 

Begge barene er kjøpt på iherb 
Dette nettstedet får stadig fler øynene opp for. Det er et mekka for deg som vil spare penger på helsekost, og for deg som søker et bedre utvalg enn det du får til vanlig hjemme. Ved første bestilling kan du få 5 dollar i rabatt. Da må du kontrollere at koden du har fått av meg ( CEC294 ) eller andre kommer opp/ blir skrevet inn, når du sjekker ut og går til betaling. 

1 kommentar:

  1. Heldigvis trenger jeg ikke tenke på allergener...men de så jo gode ut uansett!

    SvarSlett