søndag 29. januar 2012

Havreboller

lnspirert av kjøpe-kokosbollene fra Farmors har jeg kokkelert litt. Her er en velsmakende oppskrift på havreboller:

125 g fett. Jeg brukte kokosfett og blandet naturell og kokossmak.
200 g havregryn. Jeg brukte glutenfri fra Semper
180 g sukrin eller sukker.
40 g kakao.
1 ss honning
5 ss kaffe
2 ts vaniljesukker
kokos til rulle bollene i.

Gjør slik:
Bland alt det tørre i en bolle. Bruk stavmikser til de fleste kornene har blitt til finere biter. Rør inn fett, kaffe og honning. Form til boller og rull i en skål med kokos. Jeg oppbevarer bollene i fryseren slik at de ikke skal få alt for raske ben å gå på.


Sådan ble mine havreboller:




Nam, nam :-)

2 kommentarer:

  1. Åh de så nydelige ut! Og ingrdiensene er jo "enkle"! Skal absolutt prøve :)

    SvarSlett
  2. Hyggelig du stakk innom! Håper bollene falt i smak :-)

    Mye interessant på bloggen din forresten!

    SvarSlett