mandag 15. februar 2010

Shopping på helsemessa

Helgen som var ga mang en grunn til å kose seg! Valentinesday, morsdag, fastelavens.... Jeg koste meg med en tur på helsemessen på Lillestrøm. Gledet meg faktisk som en unge :-)

Hadde spesielt store forhåpninger i forhold til dietten jeg går på. Kanskje får jeg gode råd og tips til hva jeg kan spise, produkter som er gode og steder jeg kan handle disse? Tja....Må si jeg ble skuffet på det punktet! Få stander som hadde fokus på ernæring og økologisk mat.

Alternativ mat hadde stand og de har mange gode produkter, så trodde at i alle fall de ville mette nysgjerrigheten min. Men de nøyde seg med å presentere et meget tynt vareutvalg. En variant soyayoghurt, te, linser og noe annet småplukk. Blant småplukket fant jeg heldigvis noe interessant: Kurdelight produsert av forfatter av boken "kjernesund familie" (se mitt forrige innlegg). De var supergode! Helt uten sukker. Anbefales!

Noe av utbyttet fra helsemessen på Lillestrøm

Etter som tiden gikk bleknet skuffelsen som oppsto på diettfronten. Jeg følte absolutt jeg fikk valuta for penga. Var blant annet veldig fornøyd med at jeg fikk korrigert korsryggen av Naprapatlandslaget (avdeling Majorstua) helt gratis! Virket som hyggelig og dyktige karer. Fikk et virksomt tips som jeg ikke hadde vært borte i før - til tross for at jeg har vært stamgjest hos ulike behandlere i lang tid. Ett pluss!

Kjøpte også Protect a bed laken og putevar til hele husstanden. Det spesielle med disse er at de har en sengemiddbarriere og samtidig beskytter madrasser og puter mot uhell, svetting, sikling o.l. Veldig gunstig hvis en plages med astma og allergi. Produktene var langt rimerliger enn de produktene jeg har sett tidligere fra bl.a. Miteblock.  Blir spennende å se om vi nå føler oss freshere når vi våkner om morningen!
Tilslutt vil jeg nevne en litt kontroversiell handel til meg å være: Jeg kjøpte noe selv om jeg visste det var stor sjans for at jeg kjøpte katta i sekken... På bildet ovenfor vises et produkt som heter Antyradiator. Dette er en liten dings som kan festes på mobiltelefonen o.l., som skal beskytte deg mot stråler. Hvem blir ikke litt ør i hodet av samtaler i mobiltelefon? Syns det er en ekkel påminnelse om at mobilbruk antagelig ikke er så smart... Dermed falt jeg for fristelsen og handlet denne dingsen. Selger påsto at det produktet var testet i to år med positivt resultat, men hun kunne ikke forklare hvordan den virket.

Har du vært borte i produktet Antyradiator eller andre produkter som kan gi en dokumentert beskyttelse mot stråler?

En søt miniorkide handlet inn av en søt 7 åring! :-)


Avslutter med et bilde av morsdagspresangen jeg fikk av lillemor på 7 år. Hun var meget bestemt kunne far fortelle "denne skulle hun ha, fordi mamma elsket lilla". Sånt smelter et morshjerte!

Ha en god uke!

2 kommentarer:

 1. Åh, så nydelig gave du fikk. Veldig søt. Det varmet et mamma hjerte det tenker jeg. :-)
  Alva

  SvarSlett
 2. Hei Ella!
  En blogaward til deg :-)
  http://merutt.wordpress.com/2010/02/20/blogaward/
  Klem

  SvarSlett