onsdag 7. oktober 2009

Hekta på magasiner

Lesestoffet jeg gir meg i kast med er ikke bare av den tunge sorten. Det skal ikke skryte på meg. Det er vel snarere tvert i mot ;-) Her flommer det over av blader!

Det begynte med at jeg rappa mammas rykende ferske KK som barn. Har aldri vokst av meg suget etter ferske magasiner. Nå går det mest i interiørblader, men leser også helsemagasiner og noen ukeblader. Det er vanskelig å gå forbi en bladkiosk!


Noen av bladene må i søpla etter hvert, men først er det tid for utklipp. I en bok med fargerike sider samles interiør-inspirasjon og praktiske løsninger for hjemmet. En kosebok og min gode samvittighet! Jeg får virkelig valuta for mitt store magasinbudsjett, eller hva?? Kremt...  :-)

4 kommentarer:

 1. Jeg greier ikke klippe i blader.. De blir liggende der til jeg kaster de, for når jeg skal rydde så har jeg jo ikke tid til å klippe. Rister litt på hodet over meg selv, men å klippe i blader er jo som å kippe i bøker, og .... *ler*

  Herlig med slike inspirasjonsbøker da :)

  SvarSlett
 2. Hyggelig du stakk innom :-)Enkelte blader tar tar det veeeldig lang tid før jeg "orker" å klippe i, så jeg skjønner følelsen din. Men inspirasjonsboken gjør så kremen av bildene lever videre ;-)

  SvarSlett
 3. oi oi for en flott måte å oppbevare de beste tekstene, tipsene+++ TIl nå har det bare havnet i en tidskriftholder, men blir fryktelig uorganisert. Dette skal jeg stjele ideen til ;-)

  SvarSlett
 4. hvor kjøper du billige bøker forresten? (Drømmetslottet er sammme dama som tornerosedesign;-) )

  SvarSlett