søndag 11. oktober 2009

Ikke navngitt blomst

Dette syns jeg var noen søte og artige blomster! Jeg er ingen botaniker og har ei grønne fingre, så for meg er dette en fremmed sort. Vet du hva denne blomsten heter? Min kjære fjernet alt av innpakning, før jeg fikk gått gjennom det på jakt etter et navn.
Boktips
Høstdager som denne er perfekte for å kose seg inne med en god bok. Jeg elsker dokuromaner! Konsentrasjonen er ikke på topp for tiden, så da må boken ta meg med en gang for at jeg skal komme gjennom. Når jeg vet at historien er basert på virkeligheten fenger det mer. Kanskje fordi en da i større grad kan lære noe? Eller er historier fra virkeligheten generelt sett skrevet på en mer lettfattelig måte? Vet ikke...Kan i alle fall anbefale denne:
Jeg har hang ups i 2. verdenskrig når det kommer til filmer, bøker og museumsbesøk. Så denne boken treffer veldig! Den offisielle norske krigshistorien forteller lite om vår behandling av kvinnene som valgte fiendens menn. Ikke ante jeg hvor ille behandlingen kunne være!

5 kommentarer:

 1. Ser ut som georginer (dahlia). Finnes i mange farger og varianter. Flotte blomster...
  Ha en fortsatt flott søndag og kos deg med boka di! :o)

  SvarSlett
 2. Georginer høres kjent ut, må nesten rødme ved tanken på at jeg ikke visste. HiHi. Takk for oppklaringen, lillebille :-)

  SvarSlett
 3. Hei! Takk for hyggelig kommentar og at du vil være med på giveawayen på bloggen min :)

  Og helt enig med deg, denne blomsten, georginen, er veldig vakker. Kjøpte noen selv her om dagen som står på stuebodet mitt :)

  SvarSlett
 4. Ang boken.. passer den for en mann som liker dokubøker? trenger en julegave

  SvarSlett
 5. Nå er julegavetiden over for lenge siden... Kjøpte du boken til denne mannen Tornerose? Vil nok tro at boken appelerer til folk som er opptatt av likestilling (og da gjerne damer?), Men for de som er opptatt av krigshistorie er denne boken minst like interessant. kjempespennende, interessant og sjokkerende!

  SvarSlett