torsdag 12. august 2010

Sunt nam, nam... Herlig!

I går måtte nysgjerrigheten mettes! Jeg har notert meg at det har dukket opp mange eksklusive sjokoladeprodukter på markedet. Mye innunder trenden superfood og rawfood. Syns prisene har vært stive og har tenkt at sjokolade er da sjokolade....... Men det er forskjell på sjokolade! Da tenker jeg først og fremst på smaken. Denne sjokoladen fra Mulu Raw Chocolate smakte supert. Kjenner at denne ikke er bearbeidet og tilsatt alt mulig tullball. Muligens er den da også sunnere?

Gode, ekte råvarer trenger ikke sminkes med e-stoffer for å smake godt. Denne er ikke søtet med sukker, men agavenektar. Vet ikke så mye om dette søtningsmiddelet, men tror det har lav GI og dermed ikke belaster blodsukkeret like mye som sukker. Stemmer det?

Til tross for at 68 gram Mulu sjokolade kostet 59 kroner kan den absolutt anbefales! :-)

4 kommentarer:

 1. Jeg sier bare ...Mmmm... dèn så god ut!!
  Kos deg og nyt!!
  Takk for tipset!!
  Ønsker deg en nydelig uke!
  Klem Lokki

  SvarSlett
 2. Dette er herlig!! Jeg var på et sjokoladesmakingskurs hos Sverre Sætre Konditori, og der lærte vi om forskjellige typer sjokolade og hva de var tilsatt. Det var virkelig interessant.

  Dette er favoritten min: http://www.valrhona.com/worldwide#/accueil

  Nyyyt de deilige sjokoladebitene!!

  SvarSlett
 3. Oj, du er virkelig dedikert? På kurs og greier! Tror deg når du sier det var interessant ;-)

  Hvor får vi tak i din favorittsjokolade?

  Takk, her skal det nytes! Håper du får til litt kos også ;-)

  SvarSlett
 4. Hei hei,
  Takk for deltagelse i konkurransen vår og ikke minst for nyttig info. om at linken ikke virket. Nå skulle det imidlertid virke - og om du vil ha to lodd ekstra så linke gjerne til bloggen vår....
  Ha en strålende dag!
  Beste hilsen fra jentene på ZanZ :)

  SvarSlett