mandag 9. august 2010

Livstegn

Denne bloggen brukes som avgangsbase med destinasjon gullskattene av noen blogger der ute i verdensveven. Først og fremst det. Men nå er det likevel på tide å gi livstegn fra seg ;-)

Jeg sier hei med et glimt av min nye Eames stol og egenprodusert foto på lerret. Ensomhet

Hun er pakket inn i en tung og lodden følelse av å ikke passe inn. Det er nesten surrealistisk hvor lite livet hennes har blitt. 

Det føles fremmed. 

Hun som var initiativtaker og samlingspunkt i oppveksten og tenårene.  Hun ønsket å være spesiell, og drømte om å skape seg et godt liv. Leve ut sine idealer.  Et liv fylt av gode vennskap, ærlighet, besøk, liv og røre.   

Nå er hun spesiell, men ønsker gjerne å være normal. 

De gode vennene ble en drøm. Livet har bydd på utfordringer. Faktorer hun har erfart gjør det lett å miste vennskap og vanskelig å bygge nye. 

Hun føler hun ikke har noe å tilby, men vet at det ikke er sant. Men det hun tilbyr er ikke ensidig muntert, ufarlig og urforpliktende. Svakehet må ha en fasade ellers var hun ikke velkommen. Ærlighet sto ikke på menyen. 

Skuffelsene har satt spor. 

Det er vanskelig å være seg selv og det har blitt lett å trekke seg unna. 

Livets skole har forandret henne.  


2 kommentarer:

 1. Først av alt - takk for dine ord hos meg!
  Og for noen kloke ord du har skrevet. Jeg kjenner meg igjen i bildet du tegner, og det har vært en brutal vei å gå, men nå kjenner jeg veien - jeg vet også hvor skattene ligger begravd. Jeg kjenner på savnet, men ikke for ofte - jeg sammenlikner meg med jevngamle, men ikke for ofte... bare sånn passe liksom - for da føles det greit. Og så belyser jeg sterkt likhetene, også er det så mange flotte flok med ME - jeg må si vi er i godt selskap - for en bukett av finfine folk :))
  Ja, du bidrar Ella, du betyr noe Ella - jeg pleier å si til meg selv at jeg er en hverdagshelt - det synes jeg du er også!!
  Måtte vi få bli friske - imens får vi hvile, mestre og ikke gi opp håpet om en løsning!
  Alt godt til deg Ella!
  Ønsker deg en vidunderlig helg!
  Varm klem fra Lokki
  PS PS - FOR et bilde du har laget - makan dèt var storveies altså!! Lekkert!!

  SvarSlett
 2. Wow, for en varmt og koselig tilbakemelding! Gjorde godt å høre dine erfaringer:-) Ja, jammen meg er vi med M.E i godt selskap! Mange flotte mennesker, noe du også er eksempel på!

  Super helg ønskes deg også!
  Klem, ella

  SvarSlett