søndag 29. august 2010

Fargerik lunsj

Når jeg en sjelden gang gjør en supergod handel føles det beskjemmende godt! :o) Denne minikjølevesken fant jeg på en Ark bokhandel for 10 kroner.


Kjølevesklen passer fantastisk til å frakte med seg lunsj som ikke liker å bli svett. Jeg går på en diett som gjør det litt vanskelig å kjøpe mat ute, eller å være gjest for den saks skyld! 

Jeg har ofte med meg mat i veska. Nå blir det lettere å ha med seg salater, middagsrester o.l. Jeg legger et kjøleelement nedi vesken, som nesten dekker hele bunnen (så liten er den). Så holder maten seg kjølig og appetittelig i mange timer. 

PS....
Føler for å oppgradere kvaliteten på bildene jeg legger ut... Bør kanskje legge bort kompaktkameraet og i stedet bruke speilrefleksen... Andre tips? 

2 kommentarer:

 1. Så smart kjøleveske!

  Fama

  SvarSlett
 2. Veldig kjekk sak - og så billig! Skal jammen se etter en sånn neste gang jeg er innom Ark. Veldig kjekt å kunne holde maten fersk og kjølig, jeg pleier også ha med meg matpakke.

  Kunne jo kjøpt en til guttungen også, så matpakka hans holder seg bra på skolen. :)

  Bildekvaliteten ser bra ut for min del, men jeg har ikke forsøkt å klikke på bildene for å se dem større. Bruker ofte et lite kompaktkamera selv, det er så enkelt og jeg får tatt mer bilder. Men det koster jo i forhold til at kvaliteten ikke blir så bra, selvsagt.

  SvarSlett