torsdag 2. september 2010

Diett-shopping for alle penga

Mat er spennede...Det er spennede å tenke utenfor boksen - og utenfor boksen kan det ligge en helsegevinst å vente på deg! Å lete etter nyttige, smakfulle og spennende ting i helsekoster og matbutikker med godt utvalg er lykke :o)
Her har jeg handlet gode, gamle favoritter og noen nye ting. Ikke alt er like spennende, som f.eks eggerstatter... ;-) Men det er en del av visse nødvendigheter når en går på en diett uten egg, melk og gluten.

For den godtegrisen som jeg tross alt er, syns jeg nok sunnere snop er mer spennende.
Ja takk, tar gjerne mer av denne økologiske sjokodesserten laget uten sukker, soya og melk! Sjelden kombinasjon: God smak - uten "alt"! :o) Søtet med agavejuice som gir liten blodsukkerbelastning og er næringsrik. 


Disse rotfruktschipsene har etter hvert også blitt en favoritt og kan absolutt anbefales! Laget med solsikkekolje og havsalt. 

5 kommentarer:

 1. Så spennende da!

  Hvis du har disse varene fortsatt, har du noen mulighet til å finne ut hva karbohydratinnholdet er i rotgrønnsakschipsen og i den desserten med kakaosmak? :)

  Jeg er alltid interessert i alternativ til godis. ;)

  SvarSlett
 2. Hyggelig du stikker innom Lothiane. Skal vi se... Karbohydratnivået er høyt og passer nok ikke inn i lavkarbo-kosthold. Dessverre! 66 gram pr 100 i chipsen og 23 i sjokodesserten. Men begge produktene er i alle fall uten raffinert sukker.

  Godis er så godt! :o)

  SvarSlett
 3. Søren og... men desserten er ikke så verst egentlig, selv om det er mindre i vanlig sjokoladepudding. (Bare at det er neppe særlig sunt.)

  Takk skal du ha for at du sjekket, i hvert fall!

  Godis er kjempegodt. :) Jeg skeier ut med krem... det er veldig lavt karboinnhold, men jeg burde sikkert ikke ha melkeprodukter. :-/

  Ha en god natt, Ella!

  SvarSlett
 4. Så spennende det var å lese om alternativ godis! Takk skal du ha for at du deler av dine erfaringer. Jeg skal definitivt prøve den chipsen! Elsker chips, men det er jo ikke så bra med for mye, noe det dessverre lett blir.. Og sjokodesserten så jo også god ut, så den kan fort bli et alternativ;)
  Jeg får ta en tur innom helsekosten neste gang jeg skal ut og handle mat. Prøver å spise sunt, men det er så mange fristelser;))
  Håper du fortsetter å tipse!

  SvarSlett
 5. Hei Martha

  Hyggelig du titter innom. Finnes mange fristeler ja... ;-)

  Skal forsøke å komme med flere tips. Har noe mer på lager, men sliter litt med å få innleggene til å bli ok etter at jeg gikk fra pc til mac. HiHi, kløna! Er ikke så inspirerende å legge ut ting når skriften blir forskjellig og ting ser rotete ut...

  Vel, bla, bla... her går "skravla" unna.

  Ha en god helg!
  ella

  SvarSlett